loader image

Здружение на специјалисти по орална хирургија на Македонија Zdruzenie na specijalisti po oralna hirugija na Makedonija zsoh зсох

Почитувани колеги, активни и пасивни учесници на Вториот Конгрес за орална хирургија и

имплантологија кој се одржа преку платформата ZOOM на 2-3 октомври 2020 година.

Конгресот е зад нас но позитивните коментари не стивнуваат. Ви благодариме на сите кои

најдовте време да оставите свој коментар со што, нашиот труд кој го вложивме за

организација на овој настан, добива сосема друга вредност.

 

Снимениот материјал од конгресот ќе биде достапен на нашата веб страна се до крајот на оваа

година исто како и сите изработени постери кои учествуваа на Конгресот.

Книгата со апстракти исто така ќе биде достапна на веб страната за да може секој да ја

превземе доколку има потреба.

Сликите од настанот ќе бидат поставени во Галеријата на веб страната.

 

За 2021 година предвидуваме два настани во облик на симпозиуми, физички или online, ќе

покаже времето.

До тогаш, останете во добро здравје, вие и вашите најблиски.

 

Со почит,

МСД-Здружение на специјалисти по орална хирургија

 
 
 
 
 

Фото Галерија

Реклами

СОВРЕМЕНИ ДИЈАГНОСТИЧКИ И ТЕРАПИСКИ КОНЦЕПТИ ВО ОРАЛНАТА ХИРУРГИЈА И ИМПЛАНТОЛОГИЈА

Дознај Повеќе

ПРЕВЕНЦИЈА И ТЕРАПИСКИ ПРИСТАП КОН КОМПЛИКАЦИИТЕ ВО ОРАЛНАТА ХИРУРГИЈА И ИМПЛАНТОЛОГИЈАТА

Дознај Повеќе

ПРЕДНОСТИ НА МИНИМАЛНО ИНВАЗИВНИ ТЕРАПИСКИ МЕТОДИ КАКО ИМПЕРАТИВ ВО ЛИЦЕВО-ВИЛИЧНАТА ХИРУРГИЈА

Дознај Повеќе

СИМПОЗИУМ 2013

Дознај Повеќе